Subscribe via: RSS

Hocico skildrar sista minuten före apokalypsen

Posted on 15 November 2012

Hocico skildrar sista minuten före apokalypsen

Vilken musik skulle du lyssna på den sista minuten, innan världen går under? Den frågan ger sig nu den mexikanska dark electro-duon Hocico på att besvara på det nya albumet “El Último Minuto (Antes de que Tu Mundo Caiga)”. Det första smakprovet, singelsläppet “Vile Whispers” finns ute sedan 2 november. (Provlyssna nedan)

Hocico var senast albumaktuella under hösten 2010 när man presenterade “Tiempos De Furia”. Enligt duon – som består av Erk Aicrag (aka Erik Garcia) och Rasco Agroyam (aka Oscar Mayorga) – så är det nya materialet det mörkaste och hårdaste man presenterat i något sammanhang tidigare, de båda bandmedlemmarnas soloprojekt inräknade.

Utöver den ordinarie utgåvan och den begränsade dubbeldiscutgåvan **, där bonusdiscen innehåller två exklusiva spår samt tre remixer, så levereras El Último Minuto (Antes de que Tu Mundo Caiga)” även i en exklusiv fanbox. Förutom en t-shirt inkluderar denna ytterligare en bonusdisc *** innehållande två sedan tidigare outgivna demospår från 1996.

El Último Minuto (Antes de que Tu Mundo Caiga)” släpps den 7 december via Out Of Line.

Tracklist

 1. T.O.S. of Reality
 2. Intruder
 3. The Watched
 4. Dead Trust
 5. Polarity
 6. Mundo Imposible
 7. Vile whispers
 8. 3…2…1…
 9. Toxic
 10. Over the Limit
 11. El Último Minuto

Tracklist Bonusdisc **

 1. Surfing in the Plastic Age
 2. Firewalking
 3. Intruder (SA42 Remix)
 4. Polarity (Mixed Bipolar Disorder by KiEw)
 5. Intruder (Too Dead to Die Rmx)

Tracklist “Prophecy of Hate (Exclusive Tape Tracks)” Bonusdisc ***

 1. Prophecy of Hate (Tape Track 1996)
 2. Deranged (Tape Track 1996)

Share Button

Comments are closed.