Subscribe via: RSS

Pankow tillbaka med nytt material

Posted on 17 October 2012

Pankow tillbaka med nytt material

Det har varit tyst sedan 2007, då Pankow presenterade det senaste albumet “Great Minds Against Themselves Conspire”.

Men efter stora framgångar med samlingen “Kunst & Wahnsinn”, som släpptes via Infacted Recordings och var ett av det förra årets kapitel i skivbolagets populära klassikerserie så är man nu redo att presentera det första nya materialet på fem år.

“Hogre” presenterar de italienska electro/industrial/EBM-pionjärerna tre remixade spår från den nya (ännu titellösa) fullängdaren som är planerad till bärjan av nästa år. De omarbetade versionerna är signerade Binary Park, Plastic Noise Experience, Die-6, P.A.L. och Marc Urselli.

“Hogre” släpps i början av november via Out Of Line.

Share Button

Comments are closed.