Subscribe via: RSS

Gräsliga viskningar från Hocico i november

Posted on 17 October 2012

Gräsliga viskningar från Hocico i november

Mexikanska Hocico var senast albumaktuella med “Tiempos De Furia” som släpptes under oktober 2010. Albumet följdes sedan upp med en omfattande turné där man även gästade Sverige vid två tillfällen. Utöver detta så har medlemmarna under den senaste tiden även arbetat en hel del med sina respektive soloprojekt (Rabia Sorda/Dolce Liquido) och släppt live CD/DVD’n “Blood On the Red Square”.

Nu återvänder den mexikanska duon, som består av sångaren Erk Aicrag och Rasco Agroyam med nytt material. Singeln “Vile Whispers” landar senare i höst och är det första smakprovet från det kommande albumet som är planerat för att släppas tidigt under våren.

Förutom titelspåret, som även levereras i två alternativa versioner signerade medlemmarnas sidoprojekt, så får vi även b-sidan “It Doesn’t Exist”. (Lyssna på smakprov från singeln nedan)

“Vile Whispers” släpps den 2 november via Out Of Line.

Tracklist

  1. Vile Whispers (Original Mix)
  2. It Doesn’t Exist
  3. Vile Whispers (Dulce Liquido Remix)
  4. Vile Whispers (Rabia Sorda Remix)

Share Button

Comments are closed.