Subscribe via: RSS

Äntligen dags för biljakt med Daybehavior

Posted on 04 September 2012

Äntligen dags för biljakt med Daybehavior

Efter att under två år ha aptitretat fansen via två singelsläpp – “It’s a Game” som släpptes redan för två år sedan och andrasingeln “Silent Dawn” som kom förra året, så är det nu äntligen dags för den svenska Daybehavior att presentera det nya albumet “Follow That Car!”.

Inspelningarna av den nya fullängdaren har av flera anledningar varit allt annat än enkla att få tilll, bland på grund av att Tommy Arell under en tid flyttade till Thailand. De två singelsläppen har fått mycket uppmärksamhet utomlands bland annat via höga placeringar radiotopplistor både i Chicago och Kanada.

Den stockholmsbaserade trion, som består av sångerskan Paulinda Crescentini tillsammans med Tommy Arell och Carl Hammar albumdebuterade redan 1996 med “Adored”. Ett album som först tio år senare fick se en uppföljare när man släppte “Have You Ever Touched a Dream?” via Todd Durants amerikanska skivbolag A Different Drum. Bandet har sedan tidigare också producerat filmmusik, remixat en rad andra artister och även medverkat med flera låtar på den populära dataspelsserien Dance Dance Revolution.

Albumet släpps både digitalt och på CD – där man vid förbeställning erhåller ett exemplar signerat av bandet samt tillgång till exklusivt bonusmaterial digitalt via bandet hemsida. (Missa inte trailern nedan!)

“Follow that Car!” släpps den 14 september och distribueras också via Conzoom Records.

Tracklist

 1. Come To Bed With Me
 2. City Lights
 3. So Shut Your Eyes
 4. Silent Dawn
 5. The Blue Film
 6. A Train To Moscow
 7. God Speed
 8. It’s A Game
 9. For A Thousand Years
 10. No More Minutes
 11. Where The Trees Never Sleep
 12. The Second Citizen

Share Button

Comments are closed.