Subscribe via: RSS

Recoil (Alan Wilder) gör världspremiär i Göteborg

Posted on 28 August 2012

Recoil (Alan Wilder) gör världspremiär i Göteborg

Precis som vi rapporterade tidigare så är Recoil under september aktuellt med en bluray-utgåva av liveinspelningen “A Strange Hour in Budapest”, som spelades in i Budapest under 2010 års Selected-turné.

Nu ger sig den forne Depeche Mode-medlemmen ut på turné för att promota släppet, en turné som inleds med världspremiär i samband med den nya festivalen Electronic Summer som äger rum på Brewhouse i Göteborg den 31 augusti – 1 september.

Premiären sker på Bio Roy på lördagen den 1 september klockan 14.00 (dörrarna öppnar en timme innan). Electronic Summer-festivalen komer senare under kvällen även i en frågestund tillsammans med Alan Wilder.

På turnén kommer man också besöka Zürich (21 september), Budapest (28 september), Prag (29 september), Berlin (26 oktober) för att sedan avsluta i polska Lodz den 28 oktober. Läs mer om visningen och festivalen samt köp biljetter via bannern nedan!

Share Button

Comments are closed.

Kalabalik

Klubb död

Neuf

Ginza

Poponaut.de

Radio Virus

Storming the Base

Our Flickr Photos - See all photos

Related sites