Subscribe via: RSS

Vince Clarke samarbetar med The Good Natured

Posted on 15 July 2012

Vince Clarke samarbetar med The Good Natured

Vince Clarke (mest känd från Depeche Mode, Yazoo och Erasure) presenterade nyligen ett samarbete med den brittiska elctropoptrion The Good Natured på den nya låten “Ghost Train”, som just nu kan laddas ner gratis via den officiella hemsidan i utbyte mot en tweet.

Spåret var också grunden i den 30-minuter långa megamix som nyligen sändes på Radio BBC som även innehåller låtar från bland annat Kraftwerk, Depeche Mode, Crystal Castles (med The Cure-sångaren Robert Smith), Electric Youth, Justin Timberlake, Avrosse, Desire och Tesla Boy.

Lyssna på/ladda ner “Ghost Train” och megamixen nedan. Enjoy!

Vince Clarke / The Good Natured Mixtape by The Good Natured

Share Button

Comments are closed.