Subscribe via: RSS

Ayria levererar plastig perfektion på nytt album

Posted on 17 June 2012

Ayria levererar plastig perfektion på nytt album

Efter albumdebuten “Debris” (2003), uppföljarna “Flicker” (2005) och “Hearts For Bullets” (2008) samt ha gästspelat med Void under 2009 och även Psy’Aviah – på dansgolvsdräparen  “Into the Game” som släpptes förra året – så är nu amerikanska Jennifer Parkin tillbaka med fjärde fullängdaren med sitt projekt Ayria.

“Hunger” är det första smakprovet från det kommande albumet “Plastic Makes Perfect” som är producerat av Sebastian R. Komor, som utöver sina egna projekt som exempelvis Komor Kommando och Monofader tidigare har arbetat med bland annat Zombie Girl och Icon of Coil.

Lyssna (och köp) singeln nedan

Share Button

2 Responses to “Ayria levererar plastig perfektion på nytt album”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] som vi rapporterade i somras, så är amerikanska Ayria, med låtskrivaren och sångerskan Jennifer Parkin (som live backas upp […]

  2. […] som vi rapporterade redan i somras (och i vintras) så är Ayria inom kort åter albumaktuell med den nya fullängdaren “Plastic […]