Subscribe via: RSS

Liverapport: Agent Side Grinder (+Henric de la Cour, Skriet) 20120309, Stockholm

Posted on 10 March 2012

Liverapport: Agent Side Grinder (+Henric de la Cour, Skriet) 20120309, Stockholm

Artister: Agent Side Grinder, Henric de la Cour, Skriet
Datum: fredag 9 mars 2012
Scen: Debaser Slussen, Stockholm

Rapport: Katti Cernak

Agent Side Grinders nya platta (recension kommer inom kort) har fått genomgående fina lovord borde det kanske inte ha förvånat mig att kön ringlade lång utanför Debaser Slussen där releasefesten ägde rum under gårdagen.

Det verkar nämligen skölja en synthvåg över Sverige; bland annat just Agent Side Grinder, gästspelande Henric de la Cour samt Spark! har förekommit flitigt i mainstream-mediasammanhang på senaste tiden, till undertecknads stora förtjusning. Det kanske är en utav förklaringarna till att det under kvällen var en otroligt blandad publik som gästade evenemanget.

Det var nästan en religiös upplevelse att se indiehipsters, gothare, bodysynthare och mjukrockare stå enade framför scen och digga i takt till de hypnotiska basgångarna. Kan Agent Side Grinder förena genre-avarters anhängare på det här viset så ser jag ingen ände på framgångarna de kommande åren. Och ingen ände på kön till deras releasefester.

Share Button

Comments are closed.