Subscribe via: RSS

Tredje singelsläppet från Erasure

Posted on 09 February 2012

Tredje singelsläppet från Erasure

Efter aptitretaren “When I Start To (Break It All Down)” och det andra singelsläppet “Be With You” som släpptes i december och nu har klättrat upp på tiondeplatsen på den amerikanska billboardlistans dancekategori, så följer den brittiska synthpopduon Erasure upp med det tredje singelsläppet från det senaste albumet “Tomorrow’s World”.

“Fill Us With Fire” levereras både digitalt och på CD. Utöver de fyra olika versionerna av titelpåret, med remixer signerade bland annat Gareth Jones och Liam Keegan, så inkluderas även bonusspåret “Shot To The Heart” (som tidigare endast släppts digitalt), två remixer av “A Whole Lotta Love Run Riot” och en bonuxremix på det förra singelsläppets titelspår “Be With You”.

Den digitala utgåvan för Tyskland skiljer sig, där titelspåret har bytts ut mot albumversionen av  A Whole Lotta Love Run Riot”. Omslaget har ännu en gång designats av Tom Hingston efter en av Kate McDowells skulpturer och skivbolaget har även producerat en så kallad ‘Kaleidoscope video’ till låten. (Se denna nedan eller i vår välfyllda videokategori där vi dagligen samlar in nya videos och smakprov).

I relaterade nyheter presenterar nu EMI nu ytterligare två av bandets tidigare album i nya dubbeldiscutgåvor i skivbolagets “Classic Gold Series”. “The Circus” (1987) och “The Innocents” (1988) landar i skivbutikerna den 19 mars.

“Fill Us With Fire” släpps den 12 mars via Mute Records.

Tracklist

  1. Fill Us With Fire (Single Mix)
  2. Shot To The Heart
  3. Fill Us With Fire (Gareth Jones Extended ‘Fired Up’ Remix)
  4. A Whole Lotta Love Run Riot (XOQ Remix)
  5. Fill Us With Fire (JRMX Remix)
  6. A Whole Lotta Love Run Riot (Wayne G & Andy Allder Atlantis Anthem)
  7. Fill Us With Fire (Liam Keegan Remix)
  8. Be With You (DJ Yiannis Remix)

Share Button

2 Responses to “Tredje singelsläppet från Erasure”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] musikvideon till Erasures “Fill Us With Fire”, det tredje singelsläppet från senaste albumet “Tomorrow’s World”. […]

  2. […] från den nya Erasure-singeln “Fill Us With Fire”, hämtad från senaste albumet “Tomorrow’s World”. Fri nedladdning. […]