Subscribe via: RSS

Freakangel presenterar efterlängtad live-DVD

Posted on 27 February 2012

Freakangel presenterar efterlängtad live-DVD

Precis som vi rapporterat tidigare så är den estländska darkelectro-duon Freakangel – förutom med det kommande albumet “Let It All End” (som följer upp det senaste albumet “The Faults Of Humanity”) – även aktuellt med den Studio 2×2 video-producerade live-DVD’n “The Fauts Of Humanity: Live”.

Nu är detaljerna för släppet helt klara och utöver de högklassigt producerade åtta liveupptagningarna så levereras DVD’n även med bonusmaterial som den officiella musikvideon till hiten “My Darling Bullet”,  inspelningar gjorda bakom kulisserna på den senaste turnén och en speciell “cam on stage version” av låten “Curse. Forgive. Kill. Cure.”.

Hjärnan bakom Freakangel är den Tallinnbaserade Dmitri Ivanov, som även är känd från Suicidal Romance (tillsammans med sångerskan Viktoria Seimar) som i sedan i höstas är albumaktuella med bandets tredje album “Memories Behind Closed Curtains”.

The Fauts Of Humanity: Live” släpps den 23 mars. Avnjut ett smakprov nedan!

Tracklist

 1. Frailty
 2. Under Code
 3. The Last White Dance
 4. My Darling Bullet
 5. Crawling in the Dark
 6. Together Against It
 7. Curse. Forgive. Kill. Cure.
 8. Gods Blind Game

Bonusmaterial

 1. My Darling Bullet (official music video)
 2. Parasite (new song rehearsal)
 3. Curse. Forgive. Kill. Cure. (cam on stage version)
 4. Various Touring Footage

Share Button

Comments are closed.