Subscribe via: RSS

VCMG – “Ssss” (provlyssna)

Posted on 27 January 2012

VCMG – “Ssss” (provlyssna)

Vince Clarke (Depeche Mode, Yazoo, The Assembly, Erasure) och Martin L. Gore (Depeche Mode) har efter nästan tre decennium återförenats för det nya gemensamma technoprojectet VCMG. Det andra EP/singelsläppet “Ep2/Single Blip” dyker upp inom kort och redan nu kan man provlyssna snuttar från hela albumet här. Enjoy!

Share Button

One Response to “VCMG – “Ssss” (provlyssna)”

  1. Henrik says:

    Fick precis en uppenbarelse. Kunde först inte placera soundet riktigt men sedan slog det mig att mycket av det VCMG gör på “SSSS” låter som det Westbam gjorde på 90-talet. “Zaat” låter till exempel extremt mycket som “Agharta – the city of Shamballa” som Westbam gjorde tillsammans med Afrika Bambaataa.