Subscribe via: RSS

The Pain Machinery släpper digital övervakning fri

Posted on 19 January 2012

The Pain Machinery släpper digital övervakning fri

Stockholmsduon The Pain Machinery arbetar just nu med nytt material. Ett nytt album är planerat till maj månad och i relaterade nyheter kan vi också berätta att man även kommer att delta på den samlingsskiva som Complete Control Productions har börjat skissa på för släpp under sommaren, där samtliga av skivbolagets signade band kommer att delta (The Pain Machinery, Arzt+Pfusch, Infiltrator, Severe Illusion och Guilt Trip).

Arbetsnamnet på dubbel-CD-samlingen är “Inside The Volcano” och skivbolaget upprättar i skrivande stund kontakter med övriga artister som skall delta på samlingen.

(Foto: Magnus Eklund)

Efter The Pain Machinerys två skivsläpp från förra året, som inleddes med remixalbumet “Auto Surveillance” och följdes upp med “Surveillance Culture” så spinner man nu vidare på materialet via digitalsläppet “Digital Surveillance”. Albumet innehåller ett urval av de bästa spåren från de två fullängdarna, har sedan en tid tillbaka funnits tillgängligt via Spotify och görs nu tillängligt via flertalet digitala kanaler.

“Digital Surveillance” finns ute nu (digitalt) via Complete Control Productions.

Tracklist

  1. Shine
  2. Hard Cash (12” Mix feat. Ted Barley)
  3. The Grudge
  4. Grinder (12” Mix)
  5. Twilight
  6. Hell
  7. Armed! (Jouni Ollila Remix)
  8. Hard Cash (Testarossa Remix)
  9. Playground
  10. Moving Walls
Share Button

Comments are closed.