Subscribe via: RSS

Syntetiskt raseri på ny samling från Engraved Ritual

Posted on 31 January 2012

Syntetiskt raseri på ny samling från Engraved Ritual

Det nystartade harsh EBM och dark electroinriktade amerikanska skivbolaget Engraved Ritual, som har gjort fyra skivsläpp sedan starten och är hem åt band som bland annat Say Just Words, Subliminal Code och Angels Of Suicide, är nu redo att presentera den nya samlingsskivan “Synthetic Rage”.

Den sexton spår långa samlingen, som är mastrad av DSBP Records’ Tommy T Rapisardi, levererar förutom några smakprov från skivbolagets stall även ett axplock av nya up-and-coming band i genren, som bland annat Aktivehate, Mas-Si-Osare och Cyanide Regime.

“Synthetic Rage” finns ute nu via Engraved Ritual. Lyssna och köp digitalt eller på CD via bandcamp (nedan).

<a href=”http://engraved-ritual.bandcamp.com/album/synthetic-rage” mce_href=”http://engraved-ritual.bandcamp.com/album/synthetic-rage”>Synthetic Rage by Various Artists</a>

Share Button

Comments are closed.