Subscribe via: RSS

Soloprojekt från Nitzer Ebb-sångare under 2012?

Posted on 04 January 2012

Soloprojekt från Nitzer Ebb-sångare under 2012?

Nitzer Ebb-sångaren Douglas J. McCarthy avslöjar att bandet kommer ta en paus under 2012, för att istället ge plats åt frontmannens nya soloprojekt, något som han hintade om redan sommaren 2010 när vi träffade honom på Arvikafestivalen.

Den englandsfödde 44-åringen från Chelmsford i Essex (numera boende i Los Angeles) presenterar än sålänge bara upp ett kryptiskt videoklipp (nedan) och frasen “Life is Sucking the Life Out Of Me” på sin officiella hemsida. Hurvida detta är en albumtitel eller namnet på själva projektet är oklart. Vi lovar att återkomma i ämnet så fort mer information finns att tillgå.

Untitled from douglas j mccarthy on Vimeo.

Share Button

One Response to “Soloprojekt från Nitzer Ebb-sångare under 2012?”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] som vi rapporterat tidigare kommer den numera Los Angelesbaserade Nitzer Ebb-sångaren och frontmannen Douglas J. McCarthy nu […]