Subscribe via: RSS

Polaroid Kiss aptitretar via nytt coliseum

Posted on 23 January 2012

Polaroid Kiss aptitretar via nytt coliseum

Amerikanska electro rock/electropop/indie-duon Polaroid Kiss är senare under året äntligen redo att presentera debutalbumet “Weakness of The Beautiful Souls”. Det första smakprovet, singelspåret “Pay Your Dues” har sedan en tid tillbaka funnits tillgängligt digitalt i fler olika versioner och nu följer man upp med den nio spår långa EP’n “The New Coliseum”.

Förutom det tidigare singelspåret i fyra olika versioner (med remixer av bland annat Assemblage 23 och Kant Kino) så inkluderas även två versioner av “White Lies and White Lines”, en alternativ version av “Maniateria”, en instrumental dito av “On Earths Last Night” och titelspåret “The New Coliseum”.

Polaroid Kiss består av San Fransiscoduon Brandun Reed och Ian Pickering (som tidigare har spelat med Sneaker Pimps och IAMX) som nu ha samarbetat och fått gästspel i studion av Perry Bamonte (som tidigare arbetat med The Cure), Craig Grant (från Union of Knives), Martin Sköld (från Kent) och Placebos Steve Hewitt.

“The New Coliseum” släpps på CD den 22 februari och finns ute nu digitalt (lyssna/beställ nedan!)

Tracklist

  1. Pay Your Dues
  2. White Lies and White Lines  (V2)
  3. Maniateria
  4. The New Coliseum
  5. On Earths Last Night (Instrumental Mix)
  6. White Lies and White Lines  (V1)
  7. Pay Your Dues (Assemblage 23 Remix)
  8. Pay Your Dues (Kant Kino Remix)
  9. Pay Your Dues (Howie B Remix)

Share Button

Comments are closed.