Subscribe via: RSS

Necrotek presenterar “Blacklight Magick”

Posted on 13 January 2012

Necrotek presenterar “Blacklight Magick”

Efter att under 2009 plockats upp av nordamerikanska Vendetta Music, skivbolaget där man gjorde sin officiella debut med “Menschenfeind” under 2009, så är nu amerikanska Necrotek redo att presentera uppföljaren “Blacklight Magick”.

Hjärnan bakom projektet är James Geist som redan 2001 inledde sin musikaliska karriär med dark ambient-projektet Nitrous Flesh, med vilket han även genomförde ett samarbete med death-industrial akten Melek-Tha som senare inkluderades på samlingen Le Mal Dominant: Industrial Music for Black Masses”.

Under 2005 grundade han Necrotek, efter att ha insupit influenser från en mängd mörka elektroniska genrer, och band som Skinny Puppy, Putrefy Factor 7, YelworC, Front Line Assembly, Synapscape, Dive, Portion Control, Sleep Chamber med flera. Musiken är en mix av en rad olika mörka elektroniska genrer, med en mer rytmisk inriktning än hans tidigare projekt.

“Blacklight Magick” släpps den 27 mars via Vendetta Music.

Tracklist

TBA
Necrotek “Blacklight Magick” by Vendetta Music

Share Button

Comments are closed.