Subscribe via: RSS

Human Decay krediterar mänskligheten

Posted on 11 January 2012

Human Decay krediterar mänskligheten

Efter “Disbelieve” (från 2004) och den digitala remixsamlingen “Apology” (2007), som båda släpptes på bandets tidigare skivbolag Accession Records, så återvänder nu Human Decay med nya albumet “Credit To Humanity”, efter att ha signats av Infacted Recordings.

Den tyska trion består av Gordon Black, David Méndez och Maikko Advance som redan 1996 började skapa musik tillsammans, efter att ha influerats av den kanadensiska Vancouver-scenens legendariska band och dess eurpeiska motparter. Med influenser från en mängd elektroniska genrer levererar man en mix av dansvänlig electro, body och technoinslag men även  melodiösare midtempospår.

“Credit To Humanity” släpps den 24 februari via Infacted Recordings.

Tracklist

 1. Mad Wights
 2. Decayed Thoughts
 3. Dolls
 4. Endless
 5. Silent Submission
 6. Alienate
 7. Black Sheep
 8. Handshake
 9. C.F.D.T.
 10. Follow Me
 11. Material
 12. Vainly
 13. Passing By
 14. Remember
Share Button

Comments are closed.