Subscribe via: RSS

Fatal Casualties-debut äntligen på väg

Posted on 05 January 2012

Fatal Casualties-debut äntligen på väg

Den svenska experimentella electro/industrialduon Fatal Casualities, som bildades redan under mitten av åttiotalet, var mellan 1986-1991 ett rätt välbekant band på de svenska synth- och alternativscenerna, via ett antal liveframträdanden och några demosläpp. Men under början av nittiotalet lades bandet ner och sedan dess har det varit tämligen tyst.

Under det förra året gjorde dock stockholmsduon, som består av Stefan Ljungdahl och Ivan Hirvonen, comeback och planerar äntligen sin officiella debut med en (ännu otitulerade) EP. Bandet har redan släppt några smakprover via den officiella hemsidan och andra kanaler. (Se nedan)

Fatal Casualties nya EP är planerad för släpp under vintern.

Tracklist

  1. Aim
  2. Drifting
  3. Wrapped In Plastic
  4. Glas
  5. Slippery
  6. Toys
Share Button

Comments are closed.