Subscribe via: RSS

27:e klassikern på väg från Infacted Recordings

Posted on 12 January 2012

27:e klassikern på väg från Infacted Recordings

“Killbeat” var titelspåret på Brigade Werthers klassiska 12″ “To Be Continued”, som släpptes 1990 via det legendariska skivbolaget Zoth Ommog. Låten blev omedelbart en dansgolvfyllare runtom i europa och är en sann historielektion när det kommer till nittiotalets växande moderna EBM.

Nu presenterar Infacted Recordings den 27:e delen i den populära klassikerserien. På samlingen “Killbeat” har nio spår handplockats ur Brigade Werthers arkiv. Låtarna har erhållit en välförtjänt nymastring och utgåvan pressas skivbolagets vana trogen i en begränsad upplaga på 1000 exemplar.

Brigade Werther bildades i Frankfurt i slutet av åttiotalet och består av kvartetten Claus Ge Walt, Goran Guderian, Jean F. Cochois och Mark IV. Sångaren och frontmannen Jean F. är även känd för sitt houseprojekt under monikern “The Timewriter” under slutet av nittiotalet. Han har också varit delaktig i Dynamix Maniax, tillsammans med technogurun Thomas Wedel och Lesamis (med DJ’n Norman Feller).

“Killbeat” släpps den 20 januari via Infacted Recordings.

Tracklist

  1. Killbeat
  2. Screenland Retake
  3. 2 Sonnen Brennen
  4. Agression Camp
  5. Technologie
  6. Atlantic Scanner
  7. Move Me 10
  8. Miles
  9. Antitrust
  10. Thinking
Share Button

Comments are closed.