Subscribe via: RSS

Ninjaspark lägger ner!

Posted on 06 December 2011

Ninjaspark lägger ner!

Efter sex år på den moderna dansmusikens barrikader har duon Ninjaspark bestämt sig för att lägga ner verksamheten. Efter bejublade framträdanden i både Sverige, Norge och Frankrike bestämde sig Jim Knutsson och Linus Wadström för att det var dags att fokusera på annat.

För att fira bandets första spelning (som var den 10 december 2005) så knyter man ihop säcken via remix-EP:n “Ninjaspark Are Fucking Dead” som släpps på samma datum innehållande tidigare outgivna spår. På samma datum kommer också en ytterst hemlig spelning att äga rum någonstans i Sverige dit endast speciellt inbjudna gäster är välkomna.

Ninjasparks vilda bitpop har ogillats av några men älskats av flera. “Efter att ha medverkat i TV4s ‘Talang’ där vi blev obarmhärtigt sågade av ingen mindre än Bert Karlsson kändes det tufft” säger frontmannen Jim Knutsson men fortsätter självsäkert med att påminna om konserten på Arvikafestivalen som fick avbrytas av säkerhetsskäl; det var för många människor som försökte ta sig in i tältet där de spelade!

Framöver kommer Jim att lägga mer tid på sitt nya band Slutet och på att spela skivor på diverse klubbar i Göteborg. Linus håller på att avsluta sina studier och väntar med spänning på vad framtiden har på gång men det är inte omöjligt att de båda vapendragarna dyker upp tillsammans igen.

“Ninjaspark Are Fucking Dead” släpps den 10 december via Electric Fantastic Sound.

Tracklist

  1. Skolavslutning ’90 (Boy vs. Bacteria Remix)
  2. Danskjävlar (JSF Remix)
  3. Lustiga Huset (Yeah Someday Remix)
  4. Lo-Fi In Outer Space (Twilight Electric Remix)
Share Button

One Response to “Ninjaspark lägger ner!”

  1. I have been checking out many of your stories and i can state pretty