Subscribe via: RSS

Livefoto: Electrixmas 2011, del 3

Posted on 22 December 2011

Livefoto: Electrixmas 2011, del 3

Artister: Necro Facility, Code 64, Tyske Ludder, S.P.O.C.K, Hocico
Datum: lördag 17 december 2011
Scen: Inkonst, Malmö

Foto: Jens Atterstrand

Electrixmas 2011, del 3 (S.P.O.C.K. + Hocico)

Electrixmas är har under 2000-talet vuxit till en institution i den svenska synthscenen och man har på senare år axlat både SAMA,Tinitus och Arvikafestivalens mantlar och med ett arrangemang av yttersta klass, med herrarna Andy Goodwinoch Niclas Sandéni spetsen, så uppfyller man alla tänkbara förväntningar!

Scenen skulle ha svårt att överleva utan eldsjälar som nyss nämda (och några till) och jag hoppas festivalen överlever många år till!

Årets festival bjöd på en inledning med Necro Facility (som fick spela på den lilla scenen fast man egentligen förtjänar den stora!), Code 64 (som bjöd på två nya spår), Tyske Ludder (med sin kraftfulla machodrypande EBM-show), S.P.O.C.K. (som även de bjöd på nya låtar) och avslutningsvis de smågalna mexikanska kusinerna och tillika dark electro-mästarna Hocico.

Jag greppade kameran (se nedan) och besökte Electrixmas för andra året i rad. Ett stort tack till alla inblandade för en fantastisk kväll. Vi ses igen nästa år!

Share Button

5 Responses to “Livefoto: Electrixmas 2011, del 3”

  1. Jeannie says:

    Stands back from the keyboard in ammetazne! Thanks!

  2. http://www./ says:

    BlueMaxx86Yeah, really thought it was silly of whomever was behind putting that tag on the dvd box. “Better than The Matrix” or something. Needn’t’ve even been brought up. Both have their strengths, but they’re wholly different.

  3. Thanks:) @Joella- Thank you for following. I'm following you as well. Glad you are sticking with it. @Erin- I typically remove Little Man when he begins to fall asleep. I get a little warning before he really bites as his jaw starts to tremble. Watch for that sign and see if you can remove before the bite. Otherwise take your son off immediately and do something else. They do connect the action very quickly.

  4. I love that rug in the first picture, but I would like to see just a lil' something on the wall. Above the bed, perhaps? Maybe that person is ultra minimalist, though.And I have often thought of displaying dishes like in the second picture. Does anyone do this?(Good luck on your class!)

  5. Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nevertheless seriously worth taking a look, whoa did 1 discover about Mid East has got more problerms as well


Leave a Reply