Subscribe via: RSS

Livefoto: Electrixmas 2011, del 1

Posted on 20 December 2011

Livefoto: Electrixmas 2011, del 1

Artister: Necro Facility, Code 64, Tyske Ludder, S.P.O.C.K, Hocico
Datum: lördag 17 december 2011
Scen: Inkonst, Malmö

Foto: Jens Atterstrand

Electrixmas 2011, del 1 (Necro Facility + Code 64)

Electrixmas är har under 2000-talet vuxit till en institution i den svenska synthscenen och man har på senare år axlat både SAMA, Tinitus och Arvikafestivalens mantlar och med ett arrangemang av yttersta klass, med herrarna Andy Goodwin och Niclas Sandén i spetsen, så uppfyller man alla tänkbara förväntningar!

Scenen skulle ha svårt att överleva utan eldsjälar som nyss nämda (och några till) och jag hoppas festivalen överlever många år till!

Årets festival bjöd på en inledning med Necro Facility (som fick spela på den lilla scenen fast man egentligen förtjänar den stora!), Code 64 (som bjöd på två nya spår), Tyske Ludder (med sin kraftfulla machodrypande EBM-show), S.P.O.C.K. (som även de bjöd på nya låtar) och avslutningsvis de smågalna mexikanska kusinerna och tillika dark electro-mästarna Hocico.

Jag greppade kameran (se nedan) och besökte Electrixmas för andra året i rad. Ett stort tack till alla inblandade för en fantastisk kväll. Vi ses igen nästa år!

Share Button

Comments are closed.