Subscribe via: RSS

Gratissamling från Mute Records

Posted on 12 December 2011

Gratissamling från Mute Records

Lagom till jul passar brittiska Mute Records på att bjuda på ytterligare en “Mute Sampler”.

Bland de femton spåren samsas nyare tillskott i skivbolagets stall, som S.C.U.M. och Apparat, med bandets mer klassiska band som Erasure, Depeche Mode, Cabaret Voltaire och Nick Cave-sidoprojektet Grinderman.

Det sistnämda gjorde i helgen en sista spelning på Meredith Music Festival i Victoria och varpå frontmannen avslutade med att meddela fansen; “Det ar allt från Grinderman. Det är över. På återseende om tio år eller så när vi är ännu äldre och fulare.”

Samlingen distribueras gratis (digitalt) här via Amazon UK.

Tracklist

 1. Goldfrapp – Lovely Head
 2. Erasure – When I Start to (Break it all Down)
 3. Richard Hawley – Tonight the Streets are Ours
 4. Depeche Mode – Behind The Wheel (Vince Clarke Remix)
 5. Grinderman – Heathen Child
 6. Yeasayer – Ambling Alp
 7. Yosh T. Pearson – Woman, When I’ve Raised Hell (Edit)
 8. S.C.U.M. – Whitechapel
 9. Big Deal – Chair
 10. Beth Jeans Houghton & The Hooves of Destiny – Dodecahedron
 11. Apparat – Song of Los
 12. Yann Tiersen – I’m Gonna Live Anyhow
 13. Cabaret Voltaire – Yashar (Insurgent Mix)
 14. Liars – Scissor
 15. Polly Scattergood – Nitrogen Pink
Share Button

3 Responses to “Gratissamling från Mute Records”

 1. SeB says:

  Men bara om man är i Storbritannien, verkar det som :(

 2. Norm says:

  Olá ! Gostaria de saber como faço para abrir um Centro de Treinamento para Caolseireirbe, tenho que ser formada em que graduação? Para da certificado dos cursos? A empresa deverá ser aberta em qual segmento?

 3. Aguasanta era en su epoca la Top Model de Venezuela no recuerda ninguna modelo antes o despues que haya tenido el impacto que ella tuvo a nivel de publicidad comercial la chama aparecia en un sin fin de propagandas de lo mas variadas, y si es cierto, en persona era una chica bonita, menuda de baja estatura pero al frente de una camara era increible, ella es el ejemplo claro de la definicion de una persona FOTOGENICA!!


Leave a Reply