Subscribe via: RSS

And One återvänder hem på ny singel

Posted on 05 December 2011

And One återvänder hem på ny singel

Efter en turbulent tid med avhoppade bandmedlemmar, en delvis avbruten turné och annan oreda, så verkar nu tyska And One åter ha hittat gnistan. Nya singeln “Back Home” landar under januari och innehåller tre versioner på titelspåret samt b-sidan “Wounds”.

Frontmannen och sångaren Steve Naghavi har på nytt rekryterat de tidigare medlemmarna Joke Jay och Rick Schah, efter det att Chris Ruiz och Gio van Oli lämnade bandet (för att bilda EBM-duon Pakt) under sommaren.

Efter att ha fått utstå en del kritik för senaste albumet “Tanzomat”, som också blev det sista som släpptes via bandets förra skivbolag Out Of Line, så har man funnit ett nytt hem på SPV’s elektroniska sublabel Synthetic Symphony.

“Back Home” släpps den 23 januari via SPV/Synthetic Symphony.

Tracklist

  1. Back Home (Club Mix)
  2. Wounds
  3. Back Home (Mixed Conditioner)
  4. Back Home (Berlin Mixer)
Share Button

One Response to “And One återvänder hem på ny singel”

  1. Lorpan says:

    Årets fulaste omslag, redan nu?