Subscribe via: RSS

Hocico får sin önskan uppfylld

Posted on 21 November 2011

Hocico får sin önskan uppfylld

Mexikanska Hocico turnérar just nu för fullt efter den senaste fullängdaren “Tiempos de Furia” som släpptes förra hösten.

Enligt den mexikanska dark electro-duon (som består av Erk Aicrag och Rasco Agroyam) har den ryska publiken alltid varit den bästa genom åren. Detta är något som har lett till att ett livealbum inspelat i just Ryssland sedan länge har legat högt på önskelistan.

I år uppfylls bandets önskemål äntligen via live-CD/DVD’n “Blood On The Red Square”. Inspelningarna gjordes under den senaste “Tiempos de Furia”-turnén i Moskva (CD **) respektive Ekaterinburg (DVD ***) – där man via en multiuppsättning av kameror och en bländande video- och ljusshow förevigade ett urval av låtarna.

Utöver den ordinarie (ryskdesignade!) CD/DVD-utgåvan i digipak så levereras även en kraftigt begränsad (499 exemplar) samlarbox som även innehåller en Hocico-engaverad fickplunta i stål med två tillhörande shotsglas, en ryskdesignad badge och ett numrerat ägarcertifikat – allt förpackat i en massiv trälåda med inbränd logo!

“Blood On The Red Square” släpps den 16 december via Out Of Line.

Tracklist (CD) **

 1. Breathe Me Tonight
 2. Flesh To Lacerate
 3. A Fatal Desire
 4. Where Words Fail, Hate Speaks
 5. Dog Eat Dog
 6. About A Dead
 7. Bite me!
 8. Spirals of Time
 9. Altered States
 10. Instincts of Perversion
 11. Twist the Thorn
 12. Tiempos de Furia

  Tracklist (DVD) ***

  1. Flesh to Lacerate
  2. A Fatal Desire
  3. Where Words Fail, Hate Speaks
  4. Dog Eat Dog
  5. About A Dead
  6. Bite me!
  7. Altered States
  8. Tiempos de Furia
  Share Button

  Comments are closed.