Subscribe via: RSS

Conzoom Records fortsätter signa svenskt

Posted on 14 November 2011

Conzoom Records fortsätter signa svenskt

Efter att ha släppt debutalbum med Dual Density under 2010, ha presenterat Vision Talks senaste album och nyligen signat Ostrich så fortsätter tyska Conzoom Records med Ingo Möller i spetsen att ständigt ha ett falköga på den svenska scenen.

Senaste tillskottet är Cinemascape, som består av Johan Jarl, Sebastian Milo, Marcus Johansson och Katie Kasunic De Bourgh. Den Stockholmsbaserade electropopkvartetten gjorde under förra året sin albumdebut, när man på egen hand släppte “The Falling Impossible”.

EP’n “Bodily Harm” släpptes den 20 oktober och bandets andra album är planerat för släpp under under februari 2012 via Conzoom Records.

Share Button

One Response to “Conzoom Records fortsätter signa svenskt”

  1. Marcus says:

    Härliga nyheter, Cinemascape är ett band som förtjänar detta!