Subscribe via: RSS

Blutengel hyllar natten på nya albumet

Posted on 16 November 2011

Blutengel hyllar natten på nya albumet

Bara nio månader sedan förra albumet “Tränenherz” – men redan nu är tyska Blutengel tillbaka med uppföljaren “Nachtbringer”. Utöver de åtta nyskrivna låtarna så ger man även tre demos av tidigare outgivna låtar och en liveversion av bandets hit “Black Roses”.

Utöver den ordinarie CD-utgåvan så levereras det nya albumet även i en CD/DVD-box *** innehållande livevideon “Tränenherz Live” inspelad under den senaste turnén. Utöver de femton låtarna innehåller denna även bonusmaterial i videoform från turnén med klipp från turnébussen, backstage och soundcheck med mera. CD/DVD-versionen levereras i två versioner, en ordinarie digipak samt en DVD-box i A5-format.

“Nachtbringer” släpps den 18 november via Out Of Line.

Tracklist “Nachtbringer” (CD)

 1. Nachtbringer
 2. Out of Control
 3. Time (There’s Nothing More)
 4. Anders Sein
 5. Wir Sind die Nacht
 6. Another World
 7. Voices
 8. Am Ziel
 9. Like a Shadow (Demo 2009)
 10. Color of the Night (Demo 2009)
 11. Still Standing (Demo 2009)
 12. Black Roses (Live 2011)

Tracklist “Tränenherz Live” (DVD) ***

 1. Intro
 2. The Lost Children
 3. Ordinary Darkness
 4. Doomsday
 5. Behind the Mirror
 6. Über den Horizont
 7. Soul of Ice
 8. Lucifer
 9. Das Andere Ich
 10. Die With You
 11. Winter of My Life
 12. Vampire Romance
 13. Ein Augenblick
 14. The End
 15. Bloody Pleasures
 16. Bonusmaterial: Tourbus, Backstage, Soundcheck, Signing Sessions…

Intro02. The Lost Children03. Ordinary Darkness04. Doomsday05. Behind the Mirror06. Über den Horizont07. Soul of Ice08. Lucifer09. Das Andere Ich10. Die With You11. Winter of My Life12. Vampire Romance13. Ein Augenblick14. The End15. Bloody Pleasures16. Bonusmaterial: Tourbus, Backstage, Soundcheck, Signing Sessions…

Share Button

Comments are closed.