Subscribe via: RSS

Amduscia väcks till liv via död

Posted on 08 November 2011

Amduscia väcks till liv via död

Efter ljudmakaren Edgar Acevedos plötsliga död under våren 2010 var det länge osäkert om Amduscias fjärde studioalbum någonsin skulle nå skivhyllorna. Hans bror Polo, bandets karismatiske sångare var dock övertygad om att bandet inte kunde lämna ett bättre arv efter sig än just detta, så han såg till att fullborda arbetet med albumet som sedan producerats i Tyskland.

Den klassiska, intensiva dark electro-akten är nu alltså tillbaka och det med nya fullängdaren Death, Thou Shalt Die”. Enligt skivbolagets pressrelease har Amduscia aldrig tidigare låtit så kompakt, aggressivt och hårdslående – och man har heller inte varit så kompatibla med de mörka alternativdansgolven sedan man debuterade med “Melodies for the Devil” under 2003.

Bröderna EdgarPol och (den numera avhoppade) tredjemedlemmen Raul bildade Amduscia under 1999 i Mexiko City. Man plockades tidigt upp av tyska Out Of Line, där man till dags dato har släppt ytterligare två album utöver debuten; “From Abuse to Apostasy” (2006) och senaste albumet “Madness in Abyss” som släpptes för tre år sedan.

Death, Thou Shalt Die” släpps den 2 december via Out Of Line.

Tracklist

 1. Damn Punks
 2. Desequilibrio Mental
 3. I’ll Hate You
 4. Seducción es mi Placer
 5. Fuck the Fucking Fuckers
 6. Solo Maquina (Antihuman Remix)
 7. R.I.P
 8. Creepy Life
 9. Adicto al Dolor
 10. How I Hate You
 11. Wild Girls
 12. Battle in paradise
 13. Creepy Life (Cid Project Remix)
 14. Creepy Life (Electrovot Remix)
Share Button

Comments are closed.