Subscribe via: RSS

Nytt material från brittiska Mirrors

Posted on 20 October 2011

Nytt material från brittiska Mirrors

Efter flera EP’s och singelsläpp under 2009 och 2010, som sedan följdes upp av debutalbumet “Lights and Offerings” tidigt i våras, så är nu brittiska Mirrors tillbaka med de två första smakproven från den senaste tidens arbete i studion.

Bandet har också blivit en man kortare efter Ally Youngs avhopp nyligen och det officiella uttalandet lyder:

“Dear all,

Sorry for our brief hiatus but a lot has changed in the Mirrors camp over the last few months. Firstly we say farewell to Ally Young. Ally has been an integral part of Mirrors since it’s foundations and has brought his ideas and enthusiasm to every part of our world.

We are all very sad to see him leave and wish him all the luck in the world in his future endeavours. We remain the closest of friends. As for the rest of us, we couldn’t be more excited about our future in Mirrors. We’re back in the studio now and the songs are coming thick and fast!”

Ett andra album är alltså under produktion och kommer enligt rykten släppas tidigt nästa år. Lyssna på de två låtarna “Shooting Stars” och “Dust”. (nedan)


Shooting Stars by theworldofmirrors
Dust by theworldofmirrors

Share Button

Comments are closed.