Subscribe via: RSS

Livealbum från Erasure

Posted on 28 October 2011

Livealbum från Erasure

Det nya Erasure-albumet “Tomorrow’s World” har precis landat i skivdiskarna och det andra singel singelsläppet (“Be With You” är på väg. Samtidigt har den brittiska synthpopduon, som består av Vince Clarke och Andy Bell, nu inlett sin världsturné där man gästat USA under september för att nu fortsätta turnén på hemmaplan. I samma veva har man släppt en montagevideo på “Be With You” (se vår videokategori) och till den pågående videotävlingen tar man fortfarande emot bidrag. Man har även (i samarbete med Beatport) lagt ut en remixtävling till det (misstänkta) tredje singelsläppet “I Lose Myself”. Utöver detta har man även spelat in en ‘Simlish’-version av förstasingeln “When I Start to (Break it all Down)”. ‘Simlish’ är det påhittade språket som talas i dataspelet The Sims.

Som om det inte vore nog så presentera man nu också också livealbumet “Tomorrow’s World Live” som släpps som en dubbel-CD i digipack (samt digitalt) under november. Inspelningen gjordes nyligen på ökända Roundhouse i London. (De sista detaljerna är inte helt klara, tracklisten nedan är setlisten från spelningen.)

“Tomorrow’s World Live” släpps den 7 november via Mute Records.

Tracklist / Roundhouse setlist

 1. Sono Luminus
 2. Always
 3. When I Start To (Break It All Down)
 4. Blue Savannah
 5. Fill Us With Fire
 6. Breath of Life
 7. Drama
 8. Be With You
 9. Ship of Fools
 10. Chorus
 11. Breathe
 12. Victim of Love
 13. Alien (acoustic)
 14. Love To Hate You
 15. I Lose Myself
 16. A Whole Lotta Love Run Riot
 17. Chains of Love
 18. Sometimes
 19. A Little Respect
 20. Oh L’Amour
 21. Stop!
 22. Tomorrow’s World (outro)
Share Button

Comments are closed.