Subscribe via: RSS

Color Theory på USB

Posted on 26 October 2011

Color Theory på USB

Alla sätt är bra, utom de dåliga.

Amerikanska Color Theory debuterade redan 1997 och 217 låtar spridda över femton album (varav tre är dubbelalbum) har sedan dess lämnat frontmannen Brian Hazards studio i Huntington Beach, Kalifornien – och i sin tur det egna skivbolaget 11th Records.

Color Theory är även känd för sin Depeche Mode-coversamling samt ett antal remixer år andra artister genom åren.

Nu är det således dags att stryka de trognaste fansen lite extra medhårs. Den 1 november släpps hela rasket samlat på en 8 gb USB sticka och utöver hela Color Theory-discografin så innehåller denna även ett antal fotografier, låttextskisser och diverse manus. Prislappen är satt till $99 dollar, men på alla förbeställningar som görs fram till det officiella releasedatumet så drar man av $5 dollar för varje exemplar av de tio officiella Color Theory-skivsläppen som man tidigare betalat $5 eller mer för. Frakten ingår.

“The Complete Color Theory” släpps den 1 november via 11th Records.

Share Button

2 Responses to “Color Theory på USB”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Color Theory är snart redo att skeppa “The Complete Color Theory” som består av 217 låtar spridda över femton album, allt levererat på en begränsad 8 gb […]

  2. […] Unhappy”, som även inkluderas på den nu aktuella – och mycket unika samlingen “The Complete Color Theory”. Innehållet är hela Color Theorys diskografi, med 217 spår över femton album – allt […]