Subscribe via: RSS

Foretaste ger kärlek vid efterfrågan

Posted on 24 September 2011

Foretaste ger kärlek vid efterfrågan

Den franska electropopduon Foretaste, som består av Creature_XX (aka Terrorist_XX) och Creature_XY (aka Terrorist_XY) – som i verkligheten heter Sylvie Billy och Pierre Atoch – återvänder senare i höst med nya albumet “Love On Demand”.

Foretaste bildades i början av 2000-talet och debuterade med den egensläppta singeln “Discordance” under 2004. Titelspåret blev sedan en del av debutalbumet “Beautiful Creatures” som släpptes året därpå efter att duon signats av franska skivbolaget BOREDOMproduct. Förutom det senaste albumet – “Terrorist TV” från 2008 – har Foretaste även släppt en handfull singlar och en EP.

Huvudtemat på “Love On Demand” – kärlek, kan tyckas vara klassiskt och enkelt – men enligt skivbolagets pressrelease så kommer ämnet behandlas i en rad olika inkarnationer över de elva nya spåren som passion, romantism, besatthet, perversitet och cyber..

Aptitretaren, singeln “Superstar”, släpps strax innan albumet dyker upp och är en påstådd dansgolvsdräpare. Den som lever får se.. Detaljerna är ännu inte helt klara, men vi återkommer till ämnet så fort det finns mer information att tillgå.

“Love On Demand” släpps den 14 november via BOREDOMproduct.

Share Button

One Response to “Foretaste ger kärlek vid efterfrågan”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] som vi rapporterat tidigare, så är den franska electropopduon Foretaste aktuella med det nya albumet “Love On […]