Subscribe via: RSS

Detaljerna klara för Encephalons debutalbum

Posted on 19 September 2011

Detaljerna klara för Encephalons debutalbum

Som vi rapporterat tidigare så gör kanadensiska Encephalon officiell albumdebut i höst via Dependent Records. Nu är detaljerna helt klara. “The Transhuman Condition” innehåller tolv spår, varav ett är ett samarbete med landsmännen Fractured och den Torontobaserade och mångfacetterade musikern/producenten Famine.

Den Ottawabaserade electro-industrial/futurepoptrion bildades redan 2005 och består av Matt Gifford, Sam Mainer och Alis Alias. Trion har förutom medverkan på diverse samlingsskivor (bland annat Dependent Records senaste samling “Dependence 2011”) även gästspelat på Fractured’s senaste album “Beneath the Ashes” som vi recenserade i våras.

(OBS! Missa inte smakproven från albumet nedan!)

“The Transhuman Condition” släpps den 28 oktober via Dependent Records.

Tracklist

 1. Rise
 2. The Transhuman Condition
 3. Daylight
 4. Garden
 5. The Killing Horizon
 6. Marianas Trench
 7. Drop Dead
 8. Scar On Scar On Scar
 9. A Lifetime Of Puppetry
 10. Human Shield
 11. Face First (With Fractured And Famine)
 12. Past The Grave


The Transhuman Condition Preview by encephalon

Share Button

6 Responses to “Detaljerna klara för Encephalons debutalbum”

 1. Worthless says:

  Your information is incorrect, Will Kuberski has absolutely no connection to this crap, or anything to with the Canadian Famine bullshit. Will Kuberski is not based in Toronto. Please do your research.

 2. According to Discogs – http://www.discogs.com/artist/Famine and Famines myspacepage: http://www.myspace.com/chxstfamine and Famines official website – http://bugscrawlingoutofpeople.com/famine/ it seems correct.

  The album details on discogs also explains more about the collaboration with canadian acts Famine and Fractured on the track we’re talking about (Face First number 11 on this debutalbum). We’re talking about the IDM/experimental project based in Toronto, Canada and NOT the Will Kuberski from the black metal act Gomorrah.

 3. Ie. we’re talking about the IDM-act Famine and NOT your occult black metal act.

 4. Worthless says:

  Yeah it’s correct after you remove my name from the article!

 5. Yes. It seems discogs got it wrong. Maybe you should make sure they correct it.

 6. Worthless says:

  The differences are clearly delineated on Discogs. Maybe you shouldn’t smoke so much weed.