Subscribe via: RSS

Ladytron introducerar album med ytterligare singelsläpp

Posted on 15 August 2011

Ladytron introducerar album med ytterligare singelsläpp

Precis som vi rapporterat tidigare så släpper brittiska Ladytron bandets efterlängtade femte studioalbum “Gravity the Seducer” om knappt en månad. Detaljerna är nu helt klara – och i samma veva som detta presenteras så görs också det fjärde digitala singelsläppet – “Mirage”.

“Gravity The Seducer” följer upp den London-baserade electropopkvartettens senaste fullängdare “Velocifero” som släpptes för tre år sedan (2008). Albumet släpps på CD, för digital nedladdning och på vinyl den 12 september via Nettwerk.

(Lyssna på nya låten “Mirage” samt och de övriga tre singelsläppen från det kommande albumet nedan!)

Ladytron – New Single “Mirage” by nettwerkmusicgroup

Share Button

Comments are closed.