Subscribe via: RSS

Categorized | Video

Tags : , , ,

Goteki’s hela katalog till gratis nedladdning

Posted on 10 August 2011

Brittiska death-electro konstellationen Goteki frontad av sångaren Tragenza har nu beslutat att släppa större delen av bandets katalog för gratis nedladdning via bandets hemsida. Allt utom det senaste studioalbumet “Santa Muerte” (som släpptes via RebCo och fortfarande levereras på CD) är inkluderat.

Beslutet har tagits efter ett antal års slit och problem med vettiga distributionskanaler för bandets musik.

All musik finns tillgänglig via bandets hemsida på http://www.goteki.co.uk

Enjoy!

Share Button

One Response to “Goteki’s hela katalog till gratis nedladdning”

  1. News says:

    you are truly a just right webmaster. The web site loading speed is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a wonderful job in this matter!