Subscribe via: RSS

De/Vision presenterar EP och ytterligare remixer

Posted on 10 August 2011

De/Vision presenterar EP och ytterligare remixer

Precis som vi rapporterat tidigare så är De/Vision aktuella med remixalbumet “Popgefahr – The Mix” i höst.

Utöver de två utgåvorna för Europa (via egna skivbolaget Popgefahr Records) och USA/Kanada (via Metropolis Records) som båda innehåller egna exklusiva versioner, planerar man även att släppa ytterligare tio remixer. Detaljerna kring detta är i skrivande stund inte klara.

Däremot kan vi bekräfta att man via iTunes kommer släppa tre exklusiva versioner: Time To Be Alive (Parralox Remix)”, “Until the End of Time (Broken Transmission R.M.X)” samt “Plastic heart (MNSXY Remix)”.

Men innan det är dags för remixalbumet passar den tyska synthpopduon på att släppa singeln/EP’n “Twisted Story” också denna hämtad från senaste albumet “Popgefahr”.

Förutom tre exklusiva versioner av titelspåret med remixer av bland annat Tkach och Rob Dust, så inkluderar man ytterligare tre remixade versioner av spår hämtade från albumet. Singeln/EP’n kommer släppas på CD i europa men också finnas tillgänglig via download i alla större onlinebutiker.

“Twisted Story” släpps den 15 september via Popgefahr Records.

Tracklist

  1. Twisted Story (Tkach Radio Cut)
  2. Twisted Story (Rob Dust Remix)
  3. Until the End of Time (Hearhere’s Parship Edit)
  4. Plastic Heart (Tritoxin Mix)
  5. What’s Love All About (Panda’s Dream Remix)
Share Button

Comments are closed.