Subscribe via: RSS

Conzoom Records signar svenska Ostrich

Posted on 04 August 2011

Conzoom Records signar svenska Ostrich

Tyska Conzoom Records – som den sista tiden gjort skivsläpp med Vision Talk, Parralox, Dual Density och Zynic – har nu signat svenska Ostrich.

Den Stockholmsbaserade synthpopduon, som består av Marcus Mattsson (sång, text och musik) och Martin Eliasson (musik, arrangemang och produktion) har producerat musik tillsammans sedan mitten av 2000 talet och redan hunnit med några livespelningar bland annat i tyskland.

Ostrich släppte på egen hand demon “Breakdown” under 2009, varpå man samma år medverkade på den andra volymen av Conzoom Records samlingsserie Electropop med en remix av låten “Sleepy Angels” signerad Annica Libra.

De senaste två åren har man haft regelbunden kontakt med skivbolaget (som drivs av Ingo Möller), där man nu äntligen har kommit överens och gjort upp gemensamma planerar för ett debutalbum under september månad.

Share Button

One Response to “Conzoom Records signar svenska Ostrich”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] duon, som består av Marcus Mattsson och Martin Eliasson, bildades under mitten av 2000-talet och som vi rapporterat tidigare plockades man nyligen upp av Ingo Möllers electropop-fokuserade tyska skivbolag Conzoom […]