Subscribe via: RSS

Kända gästspel på nytt material från Suicidal Romance

Posted on 22 July 2011

Kända gästspel på nytt material från Suicidal Romance

Estländska Suicidal Romance, som numera är en duo bestående av Dmitry Ivanov, som även är känd från dark electro konstellationen Freakangel och Viktoria Seimar (efter Maarja Korstnik‘s avhopp tidigare i våras), arbetar just nu på bandets tredje studioalbum “Memories Behind Closed Curtains”.

Den nya fullängdaren kommer innehålla gästspel av bland annat Felix Marc (känd från bland annat Frozen Plasma och Diorama), Ad Inferna samt australiensiske Pete Crane som är känd från Shiv-R och The Crystalline Effect.

Albumet mixas också av Jan Lehmkämper (alias Jan L.) som ligger bakom bland annat X-Fusion och Noisuf-X.

Tidigt i höst introducerar man det nya albumet med EP’n “Whisper Goodbye” där man fått bidrag på sång av nyss nämda Pete Crane. Förutom titelspåret i fyra olika versioner, där Psy’Aviah och Reaxion Guerrilla står får två av remixerna, innehåller EP’n även låten “Slave Slave” (i remixer av Die Sektor och Incubite) och ytterligare ett bonusspår – “Deserving Of Our Sadness”.

“Whisper Goodbye” släpps digitalt den 16 september via Infacted Recordings.

Tracklist

  1. Whisper Goodbye (Single Edit)
  2. Slave Slave (Die Sektor Remix)
  3. Whisper Goodbye (CeDigest Remix)
  4. Whisper Goodbye (Psy’Aviah Remix)
  5. Whisper Goodbye (Reaxion Guerrilla Remix)
  6. Slave Slave (Incubite Remix)
  7. Deserving Of Our Sadness
Share Button

One Response to “Kända gästspel på nytt material från Suicidal Romance”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] The Crystalline Effect, gästspelat med Reaper (på “Dirty Cash”) och nu är han även aktuell via ett nytt gästspel på det kommande Suicidal Romance-albumet. Pete Crane ligger även bakom Plague Effect med […]