Subscribe via: RSS

Kända gästspel på nytt LPF12-album

Posted on 19 July 2011

Kända gästspel på nytt LPF12-album

Efter en handfull egenproducerade kassettsläpp under nittiotalet, förra årets två albumsläpp “Inhibition Level” (som släpptes via Abstrakt Reflections), “Individual Suffering” (via Ionium Records) samt kollaborationen “Transgressor” tillsammans med spanska Erissoma, så är nu tyske Sascha Lemon tillbaka med en ny fullängdare med sitt IDM/Dark Ambient-projekt LPF12.

På det nya albumet “A Sense Of Loss” berättas en tolv kapitel lång berättelse om hopp, förlust, sorg, ilska, försoning och kärlek. Den Hamburg-baserade producenten har också fått gästspel av skivbolagskollegorna Mind.Area, grekiska MikTek samt Cellar Door-sångerskan Karra Russel, som bidrar med en sånginsats på den avslutande “Hold Tight”.

“A Sense Of Loss” släpps digitalt den 26 augusti via Ionium Records.

(Provlyssna/förbeställ hela albumet nedan!)

Share Button

Comments are closed.