Subscribe via: RSS

Jäger 90 skriver på för Out Of Line – nytt album på gång!

Posted on 06 July 2011

Jäger 90 skriver på för Out Of Line – nytt album på gång!

Tyska oldschoolduon Jäger 90, som består av Thoralf Dietrich och Vigo Stahlmann – har skrivit på för tyska skivbolaget Out Of Line. Duon färdigställer i skrivande stund det kommande albumet “Fleisch Macht Bose” som är planerat för släpp i slutet av augusti.

Den nya fullängdaren blir bandets fjärde och följer upp 2009 års “Drischne Skasal” som liksom det föregående albumet “Muskeln & Küsse” släpptes via Electric Tremor Dessau, som tidigare gjort skivsläpp med bland annat Kommando XY, Hatbrott, A.D.A.C. 8286 med flera.

Jäger 90 bildades under 2005 av Thoralf Dietrich och Steve A, som sedan har ersatts med Vigo Stahlmann. Debuten gjordes samma år med det egensläppta albumet “Harte Zeiten”.

Share Button

Comments are closed.