Subscribe via: RSS

ElektroSkull-skribent blir representant för Front 242

Posted on 01 July 2011

ElektroSkull-skribent blir representant för Front 242

ElektroSkull‘s gästskribent Katti Cernak har signat belgiska Front 242 till sin agentur Bodynerv Music. Bolaget är fr.o.m nu det legendariska bandets officiella representant samt exklusiva bokningsagent i den nordiska regionen.

“Vi är väldigt glada över att ha Front 242 som vår klient vi välkomnar dem varmt till Bodynerv-stallet. Det här är jätteroligt och hur stort som helst. Jag har ju fram tills nyligen bara haft ett enda annat band i mitt stall, Black Friday Sthlm, så det här känns som en ordentlig push i rätt riktning!”, säger Katti Cernak.

För ytterligare information och kontaktuppgifter till Bodynerv Music se företagets hemsida.

Share Button

Comments are closed.