Subscribe via: RSS

Andy Krüger (Melotron) bidrar på ny Davos-EP

Posted on 07 July 2011

Andy Krüger (Melotron) bidrar på ny Davos-EP

Bara några månader efter att ha släppt samlingen “Promo 2004-2010” samt delar av sin katalog på nytt, så återvänder nu österrikiska Davos med nya EP’n “Tender Loving Care” som släpps både på CD och digitalt via Ionium Records. EP’n är det första nya materialet från synthpoptrion sedan man släppte “Split” för två år sedan och är de första aptitretaren från det kommande albumet “I Could Sense A Tragedy”.

Förutom titelspåret “Tender Loving Care” i originalutförande inkluderas även en remix av Andy Krüger som för de flesta är mest känd från Melotron, men även för sina gästspel i In Strict Confidence. Svenske Per-Anders Kurenbach – som tidigare arbetat med bland annat Psyche, Eternal Afflict och Shock Therapy – bidrar också med en remix av “These Days”. Utöver detta levererar Peter Rainman (från People Theatre) en remix på “Richie” medan Jesus On Exstacy gör sin egen tolkning av “Illuminate”.

Till titelspåret har man även spelat in en video som är bandets första någonsin och även finns inkluderad på EP’n. (Se videon nedan eller i vår välfyllda videokategori)

“Tender Loving Care” släpps den 5 augusti via Ionium Records.

Tracklist

  1. Tender Loving Care 03:27
  2. A Hidden Place (Radio Edit) 03:42
  3. Tender Loving Care (Andyk Remix) 04:41
  4. These Days (Per-Anders Kurenbach Remix) 07:18
  5. Illuminate (Jesus on Extasy Remix) 06:07
  6. See Clear (Korbin King Remix) 05:00
  7. Richie (Dependency Remix By People Theatre) 05:24
  8. Video: Tender Loving Care

Share Button

Comments are closed.