Subscribe via: RSS

Project Pitchfork presenterar nytt album

Posted on 23 June 2011

Project Pitchfork presenterar nytt album

Tyska Project Pitchfork, som frontas av Peter Spilles, är tillbaka med nya albumet “Quantum Mechanics” redan i sommar, bara drygt ett år sedan förra albumet “Continuum Ride”. Den nya fullängdaren blir bandets femtonde i ordningen sedan man bildades 1989.

Tre varianter av albumet finns att välja på: En ordinarie 10-spårs enkel-CD, en begränsad dubbel-CD box ** innehållande de två exklusiva bonusspåren “Tempest” samt “Insomnia”, en instrumentalversion av titelspåret “Quantum Mechanics” samt tre bonusremixer. Boxen levereras i speciellt bokformat innehållande en speciell 40-sidorns booklet. Den tredje utgåvan innehåller dessutom en t-shirt. **

“Quantum Mechanics” släpps den 12 augusti via Trisol Music Group.

Tracklist

 1. Freeze In Silence
 2. Lament
 3. Run For Cover
 4. Radical Business
 5. Mute Spectators
 6. Quantum Mechanics
 7. The Queen Of Time And Space
 8. Splice
 9. We Will Descend
 10. You Rest In My Heart

Tracklist Bonus Disc **

 1. Tempest
 2. Insomnia
 3. Freeze In Silence (Ice Version)
 4. Run For Cover (Antimatter RMX)
 5. Lament (Death RMX)
 6. Quantum Mechanics (Instrumental)
Share Button

2 Responses to “Project Pitchfork presenterar nytt album”


Trackbacks/Pingbacks

 1. […] samlingen “First Anthlogy” släpptes i våras och senare i sommar är man åter albumaktuella med “Quantum […]

 2. […] Noisuf-X-albumen har innehållit samarbeten och gästspel med bland annat Peter Spilles (från albumaktuella Project Pitchfork) och Johan van Roy (från Suicide Commando) så har Jan L den här gången fått […]