Subscribe via: RSS

And One splittrat – Steve Naghavi ensam kvar

Posted on 06 June 2011

And One splittrat – Steve Naghavi ensam kvar

Chris Ruiz och Gio van Oli har lämnat And One – Duon meddelar följande via bandets facebooksida:

“Vi tog ett beslut. Efter några år med And One så kommer vi – Chris och Gio att gå en annan väg. I slutändan så var det synen på musiken och livet i stort som var för olika. Om allt handlar om att vara utbytbara och funktionslösa så kan vi inte fortsätta så. Vi ser And One som något annat än vad det är idag. Vi vill och måste gå vidare. Vi är inte mainstream – vi är EBM!”

De två Berlinbaserade muskikerna har nu bildat duon Pakt, vilken (som man skall tolka meddelandet ovan) kommer bli en mer renodlad EBM-akt med bandets egen slogan “Two simple guys just wanna play with you”.

Chris och Gio har även postat en farvälvideo på youtube i samband med splittringen. Noterbart är musiken i videon, där man valt And One’s “Playing Dead”. (se videon här)

And One i sin tur – där Steve Naghavi (i alla fall tillfälligt) är ensam kvar vid rodret, förbereder som bäst sin sommarturné tillsammans med Faderhead. Steve tar under turnén hjälp av de tidigare And One-medlemmarna Joke Jay och Rick Shah.

Share Button

2 Responses to “And One splittrat – Steve Naghavi ensam kvar”

  1. Kanna says:

    Knappast förvånande. And One har visat kört på i samma gamla hjulspår i evigheter. De senaste två releaserna var minst sagt undermåliga.


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] en turbulent tid med avhoppade bandmedlemmar, en delvis avbruten turné och annan oreda, så verkar nu tyska And One åter ha hittat gnistan. […]