Subscribe via: RSS

Provlyssna Reizstroms kommande EP “Gitarre Kaputt”

Posted on 27 May 2011

Provlyssna Reizstroms kommande EP “Gitarre Kaputt”

Stuttgartbaserade duon Reizstrom fick under förra året stor uppmärksamhet med det egenutgivna albumet “Dwarfs Like Giants”. Nu har bandet skrivit ett distributionsavtal med Ionium Records och det första skivsläppet blir 7-spårs EP’n “Gitarre Kaputt” där bandet gör elektroniska tolkningar av kända låtar.

Reizstrom är resultatet av de två anonyma herrarna MeCha och Skip Intro‘s gemensamma musikinfluenser som efter uppmärksamhet via myspace och andra musikcommunitys ledde fram till EP’n “Ghost” och efterföljande debutalbumet “Zettel Am Zeh” under 2009.

“Gitarre Kaputt” släpps digitalt den 3 juni via Ionium Records, men du kan redan nu provlyssna hela EP’n nedan.

Tracklist

  1. Vagabonds
  2. Human Fly
  3. The Passenger
  4. All Shook Up
  5. Rawhide
  6. Blister In The Sun
  7. Michelle

Share Button

Comments are closed.