Subscribe via: RSS

Progress Productions signar Henric De La Cour

Posted on 16 May 2011

Progress Productions signar Henric De La Cour

Svenska Progress Productions, som redan är hem åt band som Kite, Mr Jones Machine, Covenant, Necro Facility och många fler, har signat forne Strip Music– och Yvonne-frontmannen och tillika sångaren Henric De La Cour. Debutalbumet är planerat till september månad.

Henric bildade Yvonne under 1993, ett band där Christian Berg (som numera återfinns tillsammans med Nicklas Stenemo i Kite) också medverkade. Yvonne splittrades senare varpå Henric och Christian bildade Strip Music under 2003.

Progress Production’s Torny Gottberg lämnade följande kommentar; “Det skall bli otroligt roligt att jobba med Henric. Inte bara har vi vart stora fans av både Yvonne och Strip Music utan efter att få höra den första inspelningarna av albumet så var vi helt enkelt totalt knockade. Henric kommer passa in perfekt i våran lineup”.

Share Button

One Response to “Progress Productions signar Henric De La Cour”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] som vi rapporterat tidigare så gör den forne Yvonne- och Strip Music-frontmannen Henric de la Cour solodebut i höst efter […]