Subscribe via: RSS

Kite + Arvika = Slammer 2011 (och en ny låt!!!!)

Posted on 17 May 2011

Kite + Arvika = Slammer 2011 (och en ny låt!!!!)

Arvikafestivalen presenterar nu Slammer akten för 2011 års festival. Konceptet har hängt med några år vid det här laget och till sommarens festival är man stolta att presentera svenska duon Kite från Progress Productions.

“Slammer är ett koncept som har hängt med oss i ett antal år. Varje år brukar vi presentera en akt som vi tycker känns extra mycket Arvika. Vi drar på en turné med bandet och försöker hitta på en massa skoj tillsammans.”

“I år tänkte vi ta konceptet ett steg till och ge er – Arvikapubliken – en sprillans ny låt. Eller ja, det är ju Kite som ger er låten, men den släpps här och nu, till er ära!”

För alla som inte orkar vänta ända till festivalen för att se Kite på scen så kan ni komma och känna på Arvika-kärleken redan den 29 juni då Kite tillsammans med Icona Pop spelar på Kulturhusets tak i Stockholm!

Lyssna på nya låten “Stand Back” nedan.
Kite-Stand Back by ProgressProductions

Share Button

One Response to “Kite + Arvika = Slammer 2011 (och en ny låt!!!!)”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] vi rapporterat tidigare så har svenska Kite, som består av Nicklas Stenemo och Christian Berg, valts till årets sk. […]