Subscribe via: RSS

Categorized | Aktuellt

ElektroSkull – Synthportalen firar ett år!

Posted on 17 May 2011

ElektroSkull – Synthportalen firar ett år!

Idag den 17 maj 2011 firar ElektroSkull – Synthportalen ett år!

Massor har hänt. Antalet fans och läsare har ökat i en strid ström under hela året och antalet positiva kommentarer och uppmärksamhet vi får är ibland överväldigande, men ack så tacksamma och värmande! Det enkla, lilla hobbyprojektet med en svensk nyhetssida för synthscenen har vuxit till en daglig verksamhet med dussinet medarbetare som alla drar sitt strå till stacken. Eldsjälar som med sina bidrag till sidan gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla den.

Vi kan se tillbaka på ett antal höjdpunkter under året; Förra våren intervjuade vi Darrin Huss från Psyché och under sommaren intervjuade vi legenden Vince Clarke. En intervju som spreds som en löpeld via Vince egna hemsida och Twitter och helt plötsligt gav lilla ElektroSkull positiv feedback från hela världen. Vi har rapporterat från Arvikafestivalen och ett stort antal konserter och klubbkvällar runtom i norden. Tack vare våra fantastiska gästskribenter har vi ökat på antalet recenserade skivor, artiklar och krönikor och samtidigt sett antalet fans på Facebook passera tusentalet (!). Stort tack också till Johan Wejedal för designen av vår officiella logotype och Anders Karlsson för design av vår ikon.

Nu fortsätter vi blicka framåt för att se till att under vårt kommande år göra allt ännu bättre. Vår absoluta målsättning är att göra ElektroSkull – Synthportalen till den självklara huvudaktören på vår scen. Vi kommer fortsätta utveckla sidan och ett antal förändringar kommer också ske löpande den närmsta tiden.

Vi vill också passa på att ta tillfället i akt att be alla våra läsare att sprida ordet och bjuda in likasinnade vänner till vår Facebook-sida. Mycket av informationen kommer fortsättningsvis komma den vägen och vi kommer bl.a ha unika tävlingar/utlottningar genom den. För att fira vår födelsedag kommer vi starta med en redan idag och fler kommer följa under kommande två veckor.

Tack alla än en gång!

Share Button

3 Responses to “ElektroSkull – Synthportalen firar ett år!”

  1. Grattis på 1-årsdagen! Ska med spänning följa er fortsatta utveckling och önskar ett lycka till inför framtiden!

  2. Stefan i Oxelösund says:

    Ett stort grattis till en kanonsida:-)

  3. clas says:

    Japp, en kanonsida.
    Bra jobbat och grattis.