Subscribe via: RSS

Blackcentr-singel remixas av Aestethic Perfection

Posted on 02 May 2011

Blackcentr-singel remixas av Aestethic Perfection

Amerikanska Blackcentr har skrivit skivkontrakt med Ben Arp‘s skivbolag Crunch Pod. Ben Arp är även känd för sina egna projekt C.A.T. (numera Chaos And Terror) samt Captive Six. Blackcentr‘s första skivsläpp blir singeln “I Kill” som remixats av bland annat Aestethic Perfection.

Electro/industrial-duon Blackcentr bildades i Orange County under 2008 och består av frontmannen Johnny Bonnett tillsammans med Josh Alves. Duon har hunnit med mycket under de senaste åren och bland annat agerat förband till mexikanska dark electroduon Hocico under deras USA-turné. Man kommer även under sommaren spela tillsammans med bland annat Combichrist.

Singeln innehåller totalt fem spår, förutom titelspåret som levereras i sitt original samt i tre remixer signerade bland annat Aestethic Perfection samt Polluted Axis. Utöver detta innehåller den även b-sidan “Temptation”.

“I Kill” släpps den 12 maj för digital nedladdning via Crunch Pod.

Tracklist

  1. I Kill
  2. Temptation
  3. I Kill (Aesthetic Perfection Remix)
  4. I Kill (Star Machines Remix)
  5. I Kill (Polluted Axis Remix)
Share Button

Comments are closed.