Subscribe via: RSS

Absolute Body Control gör cover på ny EP

Posted on 30 May 2011

Absolute Body Control gör cover på ny EP

Efter goda framgångar med senaste albumet “Shattered Illusion” samt EP’n “Sorrow” som båda släpptes förra året, följer nu den klassiska belgiska duon som består av Dirk Ivens och Eric van Wonterghem, upp albumsläppet med EP’n “Surrender, No Resistance”. Utöver remixer på titelspåret av svenska Covenant och Millimetric inkluderas även en coverversion av Luc van der Akker’s “Feels Like Love” och med på EP’n finns även den exklusiva b-sidan “Tears”.

Dirk Ivens bildade Absolute Body Control redan 1980, Eric van Wonterghem anslöt året efter och bandet har genom åren släppt ett antal album, kassetter, EP’s och singlar. Dirk Ivens är även känd från The Klinik, Dive och Sonar.

“Surrender, No Resistance” släpps den 6 juni via Sleepless Records.

Tracklist

  1. Surrender, No Resistance (Crash Course in Science Mix)
  2. Feels Like Love (Exclusive Cover Version)
  3. Surrender, No Resistance (Covenant Mix)
  4. Tears (Exclusive)
  5. Surrender, No Resistance (Millimetric Mix)
  6. Talking to the Men (Amictric mix)
Share Button

Comments are closed.